Actueel

Tips tegen diefstal bij de wintersport

Voorkom dat uw ski’s worden gestolen tijdens uw vakantie. Door het wisselen van een ski van iemand anders in uw gezelschap maakt het minder aantrekkelijk voor een dief om uw ski’s mee te nemen. Naast de diefstal kan het voorkomen dat iemand anders met dezelfde ski’s per ongeluk die van uw pakt. Voorkom dit door ze te markeren of door een klein slotje eraan te hangen. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Vergeet de zonnebrand en uw helm niet en veel plezier boven op de bergen!

Lekkage dankzij vorst voorkomen

De vorst kan de leidingen laten bevriezen en zorgen voor schade aan de leidingen. De gevolgen hiervan kunnen enorm zijn. Zorg ervoor dat tijdens een winterse bui of vorst de thermostaat niet lager is dan 15 graden Celsius. Waterleidingen op koude plekken kunt u thermisch beveiligen. Voor meer tips rondom de vorst kunt u contact opnemen.

Bedrogen door een fake webshop

Wie iets online koopt wilt het product ontvangen waar diegene voor betaald heeft. Steeds meer webshops worden gekopieerd en onder een andere (vergelijkbare) site online gezet. Als je vervolgens daar de producten koopt worden deze niet geleverd en bent u uw geld kwijt. Controleer of de URL wel logisch is: een slagerij site die schoenen verkoopt is natuurlijk niet een echte verkoper. Creditcards en Paypal hebben standaard een verzekering bij zitten die u hiertegen beschermen.

Voor meer informatie of advies neemt u contact op met uw verzekeringsadviseur Vincent van Herkhuizen op telefoonnummer 024-3565491 of mailt u naar vincent@vhverzekeringen.nl.